Intro
0
0

Români pentru România.

Mixăm destine, prin fapte distilate bine!
2021 de motive să ciocnim pentru sănătate.

o campanie pentru susținerea proiectelor

SALUT,
EU SUNT BRAN!

Brand românesc distilat de oameni, pentru oameni, născut și crescut în inima Transilvaniei, ce duce mai departe meșteșugul distilării, după o rețetă secretă de familie, transmisă de la o generație la alta.

Înainte de a distila natural gradele din licorile românești, BRAN distilează emoții, crează experienție și reinterpretează modul în care oamenii se conectează și vibrează puternic, lăsându-și amprenta asupra bunăstării, sincerității și a bucuriei de a trăi liber.

 

ÎMPREUNĂ

Unim toate inimile care bat românește și pun România în mișcare,
de la o generație la alta.

INTRĂ ÎN HORA FAPTELOR BUNE!

În perioada 1 DECEMBRIE – 31 DECEMBRIE 2021,

CINSTIM SĂNĂTATEA și DONĂM 15%!

din toate vânzările produselor de pe www.distileriilebran.ro spre Fundaţia Metropolis susținând Campania Spitale Publice din Bani Privaţi, prin care renovăm, reamenajăm și dotăm spitalele publice din România,
pentru a construi o lume în care sănătatea este firească!

Hai să dăm țoi cu țoi și să încheiem anul 2021, cu sănătate în toi!

Proiectul Români pentru România a început în vara anului 2021, la Untold Festival, acolo unde alături de toți prietenii BRAN am donat spre Fundaţia Metropolis, din totalul vânzărilor pe timpul celor 4 zile de festival.

01 Dec.
31 Dec.

Produsele BRAN sunt triplu medaliate internațional cu Medalia de AUR și Medalia de Argint, pentru gustul autentic al băuturilor distilate natural și al lichiorurilor din fructe, fiind brand Marcă de Aur a României.

Degustă povestea Bran

Campania #SpitalePubliceDinBaniPrivați este o campanie creată de oameni pentru oameni, care ne reamintește cât de fragilă este viața.
Alături de Fundaţia Metropolis, construim universul unei lumi în care zâmbetul, jocul și bucuria alină chipurile și vindecă sufletele:

1. Constribuim la renovarea, reamenajarea și dotarea spitalele publice din România;

2. Influențăm autoritățile publice pentru a-și asuma, la rândul lor, renovarea, reamenajarea și dotarea spitalelor;

3. Milităm pentru obținerea unor condiții mai bune de tratament pentru pacienți, la standarde europene și condiții mai bune pentru personalul medical, pentru desfășurarea actului medical;

4. Îmbunătățim calitatea confortului psihic al pacienților prin transformarea spitalelor într-un mediu cald și prietenos.

Fundaţia Metropolis contribuie de 20 de ani la construirea unei lumi în care oamenii zâmbesc, prin crearea accesului acestora la sănătate, educație și dezvoltare emoționala echilibrată.

Fundația se concentrează pe asistență socială pentru copiii vulnerabili din centrele proprii și partenere, pe renovarea spitalelor publice din bani privați, dar și pe susținerea cauzelor individuale verificate.