pentru spirite tari și însetate de aventură

11.000 de NFTs create de Echipa Bran în colaborare cu artistul Elvis Silistra și generate de forțele mistice din inima Transilvaniei, care conectează valoarea moștenirii dacice la valoarea digitală a zilelor noastre, creată în rețeaua Elrond.

Powered by singura Distilerie tradițională atestată și acreditată cu 7 produse de FDA
și primul brand de băuturi alcoolice din România care lansează o colecție de NFTs

pentru spirite tari și însetate de aventură

11.000 de NFT's create de artistul Elvis Silistra și generate de forțele mistice din inima Transilvaniei care conectează valoarea moștenirii dacice la valoarea digitală a zilelor noastre, creată în rețeaua Elrond

Powered by singura Distilerie tradițională atestată și acreditată cu peste 7 produse de FDA
și primul brand de băuturi alcoolice din România care lansează o colecție de NFTs

JOIN LIVE CHAT!

Bransyvalues

CĂLĂTORIA SPIRITELOR TARI, WORLDWIDE!

Distilăm trecutul din Nordul Transilvaniei și îl îmbuteliăm în efervescența viitorului.

Acum și aici, se mixează cele mai puternice forțe mistice, după chipul și asemănarea celor însetați de aventură.

Moștenirea BRAN e un elixir viu ce trebuie transmis mai departe, de la o generație la alta, cu emoție și tărie.

BRANSYLVANIA NFTs înseamnă înțelepciune, experiență și tradiție. Aurul strămoșilor topit în comori-unicat și lăsate celor ce își doresc să își îmbogățească spiritul.

Doar așa vor răsuna, peste munți și văi, peste mări și țări, bătăile puternice din inima Transilvaniei!

Benefits & perks

Bransylvanians din lumea întreagă, uniți-vă spiritul!

Bransylvanian
online comunity

Q&A

Un NFT este un activ digital unic, care reprezintă obiecte din lumea reală, cum ar fi artă, muzică, articole din joc, videoclipuri etc. Sunt cumpărate și vândute online, frecvent cu criptomonede. NFT-urile dețin o valoare stabilită în primul rând de piață și cerere, ele pot fi cumpărate și vândute la fel ca alte tipuri fizice de artă.

Aflați mai multe aici.

Aflați mai multe despre Metaverse aici.
BRANSYLVANIA NFT este NFT-ul oficial al Distileriilor BRAN. A fost creat pentru a digitaliza bătăile din inima Transilvaniei și a-i pregăti pulsațiile pentru metavers.
BRANSYLVANIA NFT se va lansa pe blockchain-ul Elrond. Elrond este un protocol blockchain rapid, sigur și scalabil pentru aplicații descentralizate, cazuri de utilizare la nivel de întreprindere și viitoarea economie a internetului. Aflați mai multe aici.
În total, sunt 11.000 de NFT, respectiv 1000 NFT pentru fiecare sortiment de băutură din Portofoliul Distileriile Bran. Nu vor exista colecții viitoare.
Colecția BRANSYLVANIA NFTs va fi lansată pe 20 SEPTEMBRIE, 2022.
Prețul unui BRANSYLVANIA NFT este de 1 EGLD (Elrond).
Pasul 1: Descarci și instalezi aplicația Maiar, portofelul crypto oficial al blockchainului Elrond. Pasul 2: Cumperi sau depui minim 1 EGLD. Poți folosi aplicația Maiar sau poți transfera suma dintr-un exchange precum Binance sau altele. Pasul 3: Apeși butonul de MINT AICI, conectezi portofelul, semnezi tranzacția și gata! Odată ce mintezi/cumperi un BRANSYLVANIA NFT, îl poți găsi direct în aplicația Maiar, secțiunea Profilul meu/NFT-urile mele.

Created by

Powerd by

Articole Presă