Plimbăm pălinca și pălincii îi place…

Bran nu ratează niciun festival, îi place să fie înconjurat de pasionați, iar oamenii se adună repede în jurul pasiunii lui. Să fie de la mini-barul cupruriu spre care te ghidează curiozitatea? Sau poate mixurile curajoase de pălincă cu mango, fructul pasiunii și vișinată cu suc de soc? Indiferent de motiv, setea de aventură și experiențele cu multe grade în pahar te fac să simți și să înțelegi altfel tradiția sătmăreană.

Cazanele de cupru – rădăcinile noastre și motivul pentru care Bran conduce un bar mobil, arămiu ca-n vremuri. Pălinca a înțeles că tradiția ei se poartă și că-i super chic să își parcheze van-ul pe la festival. În 2018, am ancorat la primul nostru eveniment de pe litoral, unde magnestismul valurilor și răsăritul ne-au mixat vibe-ul cu al tuturor celor prezenți. Apoi, au urmat nopți lungi, cu dimineți… și mai lungi.

Aromați la vorbă și exploratori la port, am ținut drapelul sus la Neversea, din shoturi de rachiu. Am distilat senzații tari și ne-am dansat spiritul liber pe ritmurile Afterhills. Iar atunci când am crezut că am turnat destul, 2000 de fani Untold au spus: încă un Long, te rog!

Recapitulăm: Cum știi că bei cea mai curată pălincă? Ții pasul prin țară cu Bran Truck-ul și te lași pe mână celor ce știu să-ți combine gusturile!