Odată, pe vremuri, la poalele dealurilor sătmărene, un tărâm fermecat se-ntindea cât ai vedea cu ochii. Prin copaci curgea licoarea, dansul frunzelor era încins de lumina apusului, iar cu timpul, sclipirea stelelor se reflecta puternic în ochii curioși. Ceva straniu însă s-a întâmplat. Dintr-o dată, totul s-a scurs într-un pahar și au ajuns cu toții AICI.

Șaisprezece duminici, ne mixăm personalitățile și ne transformăm, luptăm cu răul și bem doar bine, ne pierdem mințile și ne găsim spiritul pereche. Fie că ești Zâna Zorilor și bei până în zori Merișor Plin de Dor, Rege pe Bar și pui stăpânire pe Negroni – Dark of Transylvania, Cavalerul fără Cap și-ți pierzi mințile la primul pahar din Nectarul Zeilor, Bufonul Gol, faci haz de necaz și rămâi în istorie când umpli cu Floare de nu-mă-uita orice pahar gol, Prințișor Neștiutor și pierzi șirul paharelor de Manifestul Aromelor sau Împărăteasa Nopților, a celor pierdute în Dansul Miresei, Haiducul Apei și bei o Caisată Tonică pentru a salva un râu,  petrecerea asta e tot ce-ți trebuie.

Se va face zi, soarele se va ridica, apele ne vor spăla, iar nopțile ne vor rămâne în minte, cu o mireasmă aparte de Bran și ceva de AICI. Vom închide ochii și ne vom pierde în visare, până când duminica va veni și-am petrece cu toții, până la adânci bătrâneți.